Timmer & Skog

Sundbergs Åkeri har levererat timmertransporter sedan företaget startade 1938. Erfarenhet och hög kompetens hos både våra timmerbilschaufförer och vår transportledning gör att vi kan säkra hög kvalité och se till att du som kund blir riktigt nöjd.

Våra transportledare har god kunskap om både transporter, industrin och lastbilar och de hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar.

Vi följer regelbundet upp och utvecklar samarbetet med våra kunder för att säkerställa en hög kvalité på våra timmertransporter och vårt mål är att alltid fylla våra bilar i båda riktningar för att skapa effektiva och lönsamma lösningar både ekonomiskt och miljömässigt.

Alternativa timmerbilstransporter

För att optimera utnyttjandegraden och logistikflödet jobbar vi hela tiden med att hitta nya användningsområden och körningar för våra bilar. Utöver ved och timmer till massa-, pappersbruk och sågverk så transporterar våra timmerbilar även stockmattor, järnvägsräls och betongslipers.

Har du en vara som du tror skulle passa att transportera på timmerbil så hör gärna av dig. Vi välkomnar alltid förslag på nya lösningar och användningsområden.