DIN LEVERANTÖR AV TRANSPORTER, MATERIAL & MASKINTJÄNSTER

Välkommen till Sundbergs Åkeri. Vi är experter på material & transporter och strävar alltid efter att leverera den bästa servicen till våra kunder.

Med erfaren personal som med stor noggrannhet framför våra moderna och väl underhållna fordon kan du vara säker på att dina projekt kommer att genomföras smidigt och effektivt.
Kontakta oss

Behöver du som privatperson sand eller grus i storsäck?

Våra tjänster

Det här är Sundbergs Åkeri

Sundbergs Åkeri är ett anrikt företag grundat 1938 där passion för yrket och ett stort engagemang alltid varit tydliga ledord i vår verksamhet.

Stor kompetens och en modern fordonspark gör oss väl rustade för transporter av många olika slag och vårt mål är att alltid kunna möta våra kunders behov och önskemål på bästa sätt. Du beställer och #sundbergsfixar

Läs mer

Våra produkter

Vi säljer sand, grus, stockmattor och förmedlar däck.

Om du är osäker på vilka produkter som passar bäst för ditt projekt eller om du har specifika frågor, så finns vi här. Ring eller maila oss så hjälper vi dig

Miljö & Hållbarhet

Sunbergs jobbar långsiktigt och hållbart

Sundbergs Åkeri utmärker sig som en föregångare inom transportsektorn genom sitt starka engagemang för långsiktighet och hållbarhet. Genom att integrera innovativa lösningar och investera i grön teknik positionerar vi oss som en ledande aktör inom branschen. Nedan listar vi några av dom miljöinsatser som vi arbetar med.

Instagram